onsdag 31 december 2008

GOTT NYTT ÅR - is på Edsviken

Det ser ut att bli ett gott nytt år för alla skridskoåkare. Förra vintern var det ingen is. Nu ligger isen på Edsviken och idag såg jag de första skridskoåkarna. Modiga män som var bra utrustade. Isen ser mycket fin ut, ingen snö.
Rapport om isläget kan du få via Danderyds_kommuns_israpport

3 kommentarer:

Filifjonkan 1 sa...

aha du har gjort så här...ok då är du kvar på den andra med så man vet var man skall hitta dig. Is är vackert särskilt en sån här dag som idag sol illblå vinterhimmel och det knäpper i isen av spänningar,,, nästippen kall fingertopparna frusna i vantarna och fötterna försedd med skridskor och i ryggsäcken kaffe med en otmacka inpackad med tunnskivad gurka på.Fotspår i snön efter småfåglarna...en idyllsöndag ,man får uppleva ibland!Då känner man sig priviligierad.Kram på dig

Hannele på Hisingen sa...

Du ska nog hålla dej därifrån ett tag till..

Ingrid E sa...

Filifjonkan! Denna blog är ett bihang till Ingrids Blandning. Visst har man fått vara med om många fina vinterdagar, härliga minnen.

Hannele! Massor med folk ute på Edsviken o tydligen har en del fått plurra. Julgranar står som varningar i isen. Själv valde jag insjöisen på Ekebysjön igår. Nu snöar det tyvärr.